Humpassa tapahtuu

Retket
Humisevassa lapset pääsevät mukaan moneen mukavaan toimintaan päiväkodin normaalin arjen lisäksi. Humisevassa lapset tekevät retkiä mm. Veininpuistoon ja Veturipuistoon, Talomuseo Glimsiin, kotieläinpihoihin, teattereihin, kirjastoon ja musiikkiesityksiin! 

Kevärieha
Vanhemmat järjestävät lapsille vuosittaisen kevätriehan, joka on osa vanhempainyhdistyksen varainkeruuta. Kevätriehassa pääsee nauttimaan grillimakkarasta, vohveleista ja kahvilaherkuista. Perinteisesti Kevätriehassa on ollut tarjolla myös arvontaa, poniratsastusta ja mahdollisuus tutustua paloautoon. Kasvomaalauksia ja ilmapalloja nyt unohtamatta. Tärkeintä on yhdessä tekeminen ja yhdessä olo. Mikäpä mukavampi tapa tutustua muihin humppalaisiin kuin iloinen kevättapahtuma, jossa kaikilla on hauskaa!

Joulu- ja kevätjuhla
Syys- ja kevätkauden kruunaavat vuosittaiset joulujuhlat sekä kevätjuhlat, joihin lapset ja henkilökunta valmistelevat ihastuttavia esityksiä ja koristelevat juhlatilat omilla askarteluillaan. 

Isänpäivä, äitienpäivä ja isovanhempien päivä
Humisevassa ei unohdeta lasten tärkeimpiä aikuisia, vaan vuosittain juodaan aamukahvit isän- ja äitienpäivän kunniaksi ja samalla lapset saavat antaa vanhemmille lahjoja ja aina välillä nähdään hienoja esityksiä!

Myös isovanhemmat kutsutaan muutaman kerran vuodessa päiväkodille viettämään hetki lastenlastensa kanssa ja tutustumaan nykyaikaiseen päiväkotielämään.Joulumyyjäiset
Vanhempien organisoimilla joulumyyjäisillä kerätään varoja, jotta lapsille voidaan tarjota jotain "vähän parempaa". Joulumyyjäisissä voi ostaa leivonnaisia kotiin vietäväksi, hilloja, koruja, käsitöitä, piparkakkutaloja - mielikuvitus rajana! Myyjäisten lastenvaate- ja - lelukirppikseltä tehdään edullisia löytöjä. Arvonta on perinteisesti ollut hyvin suosittu, sillä arpavoittojen runsaudesta johtuen noin joka toinen arpa voittaa. Myyjäisissä saa nauttia kahvista ja herkuista myös paikan päällä. Tilaisuudessa vierailee usein myös joulupukki!

Talkoot
Kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin järjestetään talkoot, jolloin tehdään pihahommia, kunnostetaan paikkoja ja vietetään mukava päivä yhdessä.