Humisevan isät ja äidit

Humisevaa ylläpitää lasten vanhempien muodostama kannatusyhdistys. Humisevan asiakkaat liittyvät automaattisesti kannatusyhdistyksen jäseniksi.

Kannatusyhdistys vastaa päiväkodin hallinnosta, lapsivalinnoista, tilojen ylläpidosta ja erilaisten tapahtumien järjestämisestä.

Henkilökunta vastaa päivittäisestä toiminnasta.

Humpan isien ja äitien vastuulle kuuluvat viikon mittaiset talonmiesvuorot, joita on noin neljä kertaa vuodessa. Talonmiehen vastuisiin kuuluvat lumienluonti tai lehtien haravointi, pihan harjaus sekä mahdolliset pienet korjaustyöt sisätiloissa. Talonmiesvuoroista voi "luistaa" kuulumalla yhdistyksen johtokuntaan.

Yhdistys järjestää kevät- ja syystalkoot, jotka ovat loistava tilaisuus tutustua muihin vanhempiin. Yhteisen hauskanpidon merkeissä järjestetään vuosittain myös ulkoiluun painottuva talvipäivä, kevätjuhla sekä paljon muuta mukavaa toimintaa koko perheelle.

Yhdistyksellä on ostopalvelusopimus Espoon kaupungin kanssa päivähoitopalvelujen tarjoamisesta. Kaupungin kanssa neuvotellaan vuosittain rahoituksesta. Loput päiväkodin menot katetaan vanhempien maksamilla hoitomaksuilla, jotka noudattavat Espoon kaupungin maksuja.